Drtítko koktejlové dřevěné hladké

Sleva! Drtítko koktejlové dřevěné hladké Zobrazit větší

LT-N4136

Nový produkt

L.TELLIER

Drtítko koktejlové dřevěné hladké

Více informací

Cena s DPH169 Kč

Sleva-12 Kč

Původně 182 Kč s DPH
Cena bez DPH140 Kč

0.0
  • délka: 20 cm
  • průměr: 3,5 cm

L.TELLIER

L.TELLIER

Společnost L.TELLIER, se sídlem ve Francii, je renomovaným výrobcem profesionálního kuchyňského vybavení a nástrojů pro přípravu potravin. S více než stoletou historií v oboru. Společnost se zaměřuje na výrobu kvalitních nástrojů, jako jsou ruční struhadla, odšťavňovače, mixéry a mnoho dalších.

Produkty L.TELLIER jsou známé pro svou precizní konstrukci, odolnost a efektivitu. Jsou navrženy tak, aby vyhovovaly náročným potřebám profesionálních kuchyní a zároveň zjednodušily proces přípravy jídla. Díky těmto vlastnostem si získaly důvěru a respekt kuchařů po celém světě.

Mezi nejznámější produkty patří nerezové a cínované potravinové mlýny, mandolíny Bron Coucke a měděné a cínované formy na pečení od Gobel. Tyto produkty kombinují tradiční francouzské řemeslné dovednosti s moderními inovacemi, což dělá z L.TELLIER nezpochybnitelného lídra v oblasti manuálního kuchyňského vybavení.

S touto širokou škálou kuchyňských nástrojů a vybavení nejvyšší kvality se L.TELLIER stal důvěryhodným partnerem pro profesionály v gastronomickém průmyslu po celém světě. Jejich dlouholeté zkušenosti a odborné znalosti jim umožňují přinášet produkty, které skutečně rozumí potřebám kuchyně.

Napsat recenzi

Drtítko koktejlové dřevěné hladké

Drtítko koktejlové dřevěné hladké

Drtítko koktejlové dřevěné hladké

Zpráva

send a message