Giesser Nůž vykosťovací (13cm) - žlutý

Giesser Nůž vykosťovací (13cm) - černý Zobrazit větší

401030300054

Nový produkt

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. 

Více informací

Cena s DPH333 Kč
Cena bez DPH275 Kč

0.0

Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem.

Po celodenní práci určitě oceníte měkký povrch zdravotní protiskluzové rukojeti. Neotlačí vaše klouby a prsty se nesmekají k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce.
Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože.
Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy.

Ostře nabroušená technologie
Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.

Parametry:

  • řada: G 3105
  • typ ostří: hladké
  • typ: vykosťovací
  • barva: žlutá
  • délka ostří: 13 cm

Napsat recenzi

Giesser Nůž vykosťovací (13cm) - žlutý

Giesser Nůž vykosťovací (13cm) - žlutý

Kvalitní nože vhodné k oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. 

Zpráva

send a message