KitchenAid Mlýnek na maso s tvořítkem na cukroví

Doprava zdarma
KitchenAid Mlýnek na maso s tvořítkem na cukroví Zobrazit větší

5KSMFGCA

Nový produkt

Kitchen Aid

KitchenAid Mlýnek na maso s tvořítkem - určeno pro robot MINI 5KSM3311, Artisan 5KSM45, 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150, 5KSM156, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185, Heavy Duty/Profi 5KPM5, Artisan 5KSM7580, Heavy Duty 5KSM7591, Profi 5KSM7990.

Více informací

Cena s DPH3 990 Kč
Cena bez DPH3 298 Kč

0.0

Mlýnek na maso s nástavci snadno a rychle zpracuje suroviny, pomůže s přípravou burgerů, paštik, salsy, pomele tvrdé sýry, pečivo a dětem připraví zdravou přesnídávku. Se snadným zatlačení jakéhokoli druhu potraviny směrem k noži pomůže pěchovač.

Součástí mlýnku je i tvořítko na cukroví, skvělý doplněk a pomocník při výrobě lahodných domácích cukrovinek 5 různých tvarů. Mlýnek je kompatibilní se všemi modely kuchyňských robotů KitchenAid. 

Nůž z nerezové oceli
Pro zpracování měkkých i tvrdých surovin. Mýt pouze ručně.

Jemný (4,5mm) nástavec na mletí
Pomocí jemného nástavce na mletí můžete rozemlít vařené maso na pomazánky, paštiky, tvrdé sýry (např. parmezán) nebo strouhanku. Mýt pouze ručně.

Hrubý (6mm) nástavec na mletí
Hrubý nástavec k mletí syrového masa na burgery či zeleniny na salsu a omáčky. Mýt pouze ručně.

Přídavný mlýnek na maso
Vylepšená konstrukce přídavného mlýnku na potraviny pro kvalitní mletí čehokoli od syrového masa po zeleninu.

Pěchovač
Pomocí pěchovače můžete snadno zatlačit jakýkoli druh surovin do plnicí trubice směrem k noži a nástavcům na mletí. Lze mýt v myčce na nádobí.

Odnímatelný tácek
Snadné čištění. Lze mýt v myčce na nádobí.

Tvořítko na cukroví 5KSMCCA pro 5 různých tvarů
Snadná příprava domácího cukroví. Na cukroví a sušenky různého složení a velikostí. Nedoporučuje se mýt v myčce na nádobí.

  • Materiál: plast/hliník/nerez
  • Rozměry výrobku: 203 x 150 x 285 mm
  • Rozměry balení: 165 x 173 x 220 mm
  • Hmotnost výrobku: 0,73 kg
  • Hmotnost balení: 1,12 kg

Kitchen Aid

Kitchen Aid

KitchenAid je světoznámým jménem v oblasti kuchyňských spotřebičů, které jsou vysoce ceněny pro svou bezkonkurenční kvalitu, výkon, a styl. Výrobky KitchenAid, které jsou vyrobeny z odolných materiálů jako je nerezová ocel, ztělesňují synonymum pro dlouhodobou odolnost a spolehlivost, zajišťující tak, že vaše kuchyňské spotřebiče vydrží i při nejnáročnějším použití.

Klíčovým znakem produktů KitchenAid je jejich vysoký výkon. Silné motory kuchyňských robotů, například, snadno zvládnou i těžké těsta a hmoty, umožňuje vám přípravu široké škály receptů s maximální efektivitou.

KitchenAid je také známý pro svou mnohostrannost. Kuchyňské roboty lze vybavit řadou příslušenství a přídavných zařízení, které umožňují vykonávat mnoho různých úkolů, čímž se stávají nepostradatelným pomocníkem pro každou domácnost.

Estetický design KitchenAid je dalším z hlavních důvodů, proč je tato značka tak oblíbená. Produkty KitchenAid mají ikonický retro vzhled s hladkými liniemi a jsou dostupné v řadě barevných variant, které mohou vyhovovat jakémukoli vkusu a kuchyňskému interiéru.

KitchenAid také přikládá velký důraz na uživatelskou přívětivost svých produktů. Intuitivní ovládací prvky a funkce usnadňují přípravu jídla a činí produkty KitchenAid nejen funkčními, ale také snadno použitelnými.

Napsat recenzi

KitchenAid Mlýnek na maso s tvořítkem na cukroví

KitchenAid Mlýnek na maso s tvořítkem na cukroví

KitchenAid Mlýnek na maso s tvořítkem - určeno pro robot MINI 5KSM3311, Artisan 5KSM45, 5KSM90, 5KSM125, 5KSM150, 5KSM156, 5KSM175, 5KSM180, 5KSM185, Heavy Duty/Profi 5KPM5, Artisan 5KSM7580, Heavy Duty 5KSM7591, Profi 5KSM7990.

Zpráva

send a message