KitchenAid kovový mlýnek na maso 5KSMMGA

Doprava zdarma
KitchenAid kovový mlýnek na maso 5KSMMGA Zobrazit větší

5KSMMGA

Nový produkt

Určeno pro robot MINI 5KSM3311, Artisan 5KSM90PS, 5KSM125PS, 5KSM150PS, 5KSM156PS, 5KSM175, 5KSM185, Heavy Duty/Profi 5KPM5, Artisan 5KSM7580, Heavy Duty 5KSM7591, Profi 5KSM7990.

Více informací

Cena s DPH4 290 Kč
Cena bez DPH3 546 Kč

Lze koupit i na splátky

0.0

Přeměňte suroviny na zdravé a čerstvé pokrmy, které si připravíte sami a navíc máte jistotu, že vše je čerstvé a ideálně namleté dle vašich představ. Kovový mlýnek na maso 5KSMMGA se širokou škálou nástavců snadno a rychle zpracuje i ty nejnáročnější suroviny. Pomůže s přípravou domácích klobás a uzenin, hamburgerů, paštik, pomele tvrdé sýry, pečivo, dětem připraví přesnídávku a navíc je kompatibilní se všemi modely kuchyňských robotů KitchenAid.   

Standardní příslušenství:

Kovový mlýnek na potraviny. Kovový mlýnek na potraviny KitchenAid dokáže snadno a rychle zpracovat i ty nejnáročnější suroviny.

Nůž z nerezové oceli. Umožňuje zpracování měkkých i tvrdých surovin.

Jemný a střední průtlačný kotouč. Jemný (velikost oka 3 mm) a střední (velikost oka 4,5 mm) průtlačný kotouč: umožňuje mletí masa a suchého pečiva. Jemný průtlačný kotouč používejte pro výrobu paštik, dětských přesnídávek, pomazánek, hamburgerů, jemných klobás, atd. Střední průtlačný kotouč používejte pro výrobu hamburgerů, polévek, eintopfů (jídel z jednoho hrnce), karbanátků, atd.

Hrubý průtlačný kotouč. 8 mm nůž na mletí masa (pro přípravu chili con carne, italských masových omáček k těstovinám, pikantních masových koláčů), zeleniny a sýrů.

Nástavce a kotouč pro plnění klobás. Dva nástavce pro plnění klobás umožňují snadnou výrobu celé řady čerstvých a originálních uzenin.

Čisticí kartáč a pěchovadlo surovin. Čisticí kartáč umožňuje snadno odstranit zbytky jídla z průtlačných kotoučů a ostatních částí mlýnku. Použijte pěchovadlo pro snadné zatlačování jakýchkoli surovin k mlecímu noži a průtlačným kotoučům.
Na toto příslušenství se vztahuje 2 roky záruky (12 měsíců pro IČ)

Kovový mlýnek pro mletí potravin s odolným designem
Dokáže přeměnit různé suroviny na zdravé a čerstvé pokrmy. Namele čerstvé maso pro přípravu klobás a hamburgerů, rozemele tvrdé sýry, namele pečivo na čerstvou strouhanku a mnoho dalších použití. Lze ho vychladit v lednici nebo mrazničce pro udržení studené teploty během mletí, což umožňuje zachovat čerstvost mletého masa.

Obsahuje průtlačné kotouče pro jemné, střední a hrubé mletí a 2 nástavce pro plnění klobás
Umožňuje snadnou přípravu celé řady čerstvým a originálních pokrmů. Nabízí nekonečné možnosti.

Větší mísa na suroviny*
Umožňuje zpracování více surovin najednou. Snímatelná kvůli snadnějšímu skladování.

Obsahuje čistící kartáč 
Umožňuje snadno odstranit zbytky jídla z průtlačných kotoučů sít a ostatních částí.

Kompaktní úložná schránka
Slouží pro skladování všech částí na jednom místě. Umožňuje pohodlné a snadné uložení a rychlý přístup.

Navrženo speciálně pro spolupráci se všemi modely kuchyňských robotů KitchenAid
Jednoduše upevněte na víceúčelovou upínací hlavu pro připojení přídavného příslušenství, poháněnou kuchyňským robotem. Umožňuje snadné a rychlé mletí potravin. 

*V porovnání s modelem 5FGA

  • Materiál: KOVOVÝ ODLITEK 
  • Rozměry výrobku: 21,2 x 13,9 x 22,1 cm 
  • Rozměry balení: 16 x 26 x 41 cm 
  • Hmotnost výrobku: 1,1 kg 
  • Hmotnost balení: 2,5 kg

Napsat recenzi

KitchenAid kovový mlýnek na maso 5KSMMGA

KitchenAid kovový mlýnek na maso 5KSMMGA

Určeno pro robot MINI 5KSM3311, Artisan 5KSM90PS, 5KSM125PS, 5KSM150PS, 5KSM156PS, 5KSM175, 5KSM185, Heavy Duty/Profi 5KPM5, Artisan 5KSM7580, Heavy Duty 5KSM7591, Profi 5KSM7990.

Zpráva

send a message