Plech na pizzu ocelový kulatý (průměr 340 mm, výška 25 mm)

Sleva! Plech na pizzu ocelový 60x40 cm Zobrazit větší

GIM-TLN3425

Nový produkt

GI-METAL

Plech po použití umyjte a nakonzervujte namaštěním, čímž zabráníte korozi plechu

Více informací

Cena s DPH230 Kč

Sleva-12 Kč

Původně 242 Kč s DPH
Cena bez DPH190 Kč

0.0
  • Plech po použití umyjte a nakonzervujte namaštěním, čímž zabráníte korozi plechu
  • zákaz mytí v myčce
  • Průměr vnější: 350 mm
  • Průměr pizzy: 340 mm
  • Materiál: ocel modrá vypalovaná
  • Výška vnější: 25 mm

GI-METAL

GI-METAL

GI-METAL, sídlící v Itálii, je předním dodavatelem nástrojů a vybavení určených pro pekárny, cukrárny a gastronomické provozy na celém světě. Společnost se vyznačuje vysokým důrazem na kvalitu a detail, přičemž produkuje širokou škálu nástrojů, včetně pekařských nožů, těstovin, škrabek a dalšího příslušenství, nezbytného pro tvorbu a prezentaci lahodných pekárenských a cukrářských výrobků.

Jedním z nejdůležitějších a nejprodávanějších produktů GI-METAL jsou lopaty na pizzu. Tyto lopaty jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů jako je nerezová ocel, a jsou navrženy tak, aby usnadňovaly přípravu a servírování pizzy. Vyznačují se pevností, odolností a lehkostí, což je činí naprosto nezbytnými pro každého, kdo se zabývá přípravou pizzy na profesionální úrovni.

Vysoká kvalita a design těchto lopat na pizzu přitahuje zákazníky z celého světa. GI-METAL se tedy stal synonymem pro nejvyšší standardy v oblasti pekařských nástrojů, což je podtrženo jejich silnou mezinárodní přítomností.

Díky svému závazku ke kvalitě a inovacím si GI-METAL vybudovala neotřesitelnou mezinárodní reputaci. Přitom zůstává věrná své vize poskytovat produkty, které nejen splňují, ale často i překračují očekávání zákazníků. S GI-METAL mohou pekaři a cukráři po celém světě pracovat s nástroji, které jsou nejen výjimečně odolné a funkční, ale také skvěle reprezentují touhu po dokonalosti, kterou tato společnost sdílí s jejími zákazníky.

Napsat recenzi

Plech na pizzu ocelový kulatý (průměr 340 mm, výška 25 mm)

Plech na pizzu ocelový kulatý (průměr 340 mm, výška 25 mm)

Plech po použití umyjte a nakonzervujte namaštěním, čímž zabráníte korozi plechu

Zpráva

send a message