Piktogram SLZN 44R

Sleva! Piktogram SLZN 44R Zobrazit větší

95446

Nový produkt

Sanela

Piktogram - sprcha

Více informací

Cena s DPH200 Kč

Sleva-6 Kč

Původně 206 Kč s DPH
Cena bez DPH165 Kč

0.0
  • rozměr 120 x 120 mm
  • povrch matný
  • možnost dodání jiných variant obrázků dle specifikace zákazníka
  • pozn.: obrázek je pouze ilustrační

Sanela

Sanela

Jako přední český výrobce v oblasti sanitární elektroniky se Sanela od svého vzniku zaměřuje na uspokojení i těch nejnáročnějších zákazníků. Společnost je známa pro své vysoce kvalitní produkty nové generace, které jsou využívány jak ve veřejném, tak soukromém sektoru.

V sortimentu společnosti Sanela naleznete širokou škálu produktů. Patří mezi ně automatické splachovací jednotky pro pisoár a toaletu, které jsou navrženy tak, aby byly snadno použitelné a spolehlivé. Dále nabízí automatické kohouty pro umyvadla vybavené senzory pro automatické spuštění toku vody.

Kromě těchto hlavních produktů Sanela poskytuje také automatické sprchové ovladače, nerezové umyvadla a dřezy, nerezové pisoáry, pisoárové žlaby a toalety, a mnoho dalšího sanitárního vybavení. Dokonce i mincové, žetonové a RFID stroje pro automatizaci procesů najdete v nabídce této firmy.

Všechny produkty Sanela jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a pro svůj výkon a spolehlivost si získaly důvěru zákazníků po celém světě. Vlastní vývojové oddělení umožňuje firmě rychle reagovat na měnící se požadavky trhu a zákazníků a neustále rozšiřovat svůj sortiment. Sanela také věnuje značnou pozornost novým trendům v oblasti sanitární techniky a přichází s unikátními řešeními.

Jestliže hledáte moderní a spolehlivé sanitární zařízení a vybavení, s produkty Sanela získáte osvědčenou kvalitu a inovativní technologie.

Napsat recenzi

Piktogram SLZN 44R

Piktogram SLZN 44R

Piktogram - sprcha

Zpráva

send a message