Sada dílů pro montáž do zdi SLA 52A

Sada dílů pro montáž do zdi SLA 52A Zobrazit větší

06520

Nový produkt

Sanela

Sada dílů pro montáž do zdi SLU 39, SLU 39X

Více informací

Cena s DPH1 827 Kč
Cena bez DPH1 510 Kč

0.0

Parametry:

  • je určen pro instalaci setu automatických nástěnných nerezových umyvadlových baterií do zdi (SLU 39, SLU 39X)
  • montáž hlavice pomocí závitové tyče M4
  • montáž výtokového ramínka pomocí závitové tyče M6
  • pro použití příslušenství je nutné v místě instalace zazdít trubku (Htem DN 50) pro zpevnění otvoru ve zdi
  • hloubka zdi: max. 300 mm

Sanela

Sanela

Jako přední český výrobce v oblasti sanitární elektroniky se Sanela od svého vzniku zaměřuje na uspokojení i těch nejnáročnějších zákazníků. Společnost je známa pro své vysoce kvalitní produkty nové generace, které jsou využívány jak ve veřejném, tak soukromém sektoru.

V sortimentu společnosti Sanela naleznete širokou škálu produktů. Patří mezi ně automatické splachovací jednotky pro pisoár a toaletu, které jsou navrženy tak, aby byly snadno použitelné a spolehlivé. Dále nabízí automatické kohouty pro umyvadla vybavené senzory pro automatické spuštění toku vody.

Kromě těchto hlavních produktů Sanela poskytuje také automatické sprchové ovladače, nerezové umyvadla a dřezy, nerezové pisoáry, pisoárové žlaby a toalety, a mnoho dalšího sanitárního vybavení. Dokonce i mincové, žetonové a RFID stroje pro automatizaci procesů najdete v nabídce této firmy.

Všechny produkty Sanela jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a pro svůj výkon a spolehlivost si získaly důvěru zákazníků po celém světě. Vlastní vývojové oddělení umožňuje firmě rychle reagovat na měnící se požadavky trhu a zákazníků a neustále rozšiřovat svůj sortiment. Sanela také věnuje značnou pozornost novým trendům v oblasti sanitární techniky a přichází s unikátními řešeními.

Jestliže hledáte moderní a spolehlivé sanitární zařízení a vybavení, s produkty Sanela získáte osvědčenou kvalitu a inovativní technologie.

Napsat recenzi

Sada dílů pro montáž do zdi SLA 52A

Sada dílů pro montáž do zdi SLA 52A

Sada dílů pro montáž do zdi SLU 39, SLU 39X

Zpráva

send a message