Metla šlehací nerezová 25 cm, 6 drátů

Sleva! Metla šlehací nerezová 40 cm, 9 drátů Zobrazit větší

BOU-737625

Nový produkt

Matfer Bourgeat

Nerezová šlehací metla pro dokonalé našlehání omáček a krémů.

Více informací

Cena s DPH200 Kč

Sleva-18 Kč

Původně 218 Kč s DPH
Cena bez DPH165 Kč

0.0
  •  nerezové provedení 18/10
  •  délka: 250 mm
  •  síla nerez.drátu: 1,6 mm

Parametry:

  • Délka (mm): 250
  • Materiál: nerez
  • Délka rukojeti: 80 mm

Matfer Bourgeat

Matfer Bourgeat

Matfer Bourgeat, uznávaná francouzská firma s více jak dvoustoletou historií, je ve světě gastronomie známá jako výrobce a distributor prvotřídního kulinářského vybavení. Svými produkty oslovuje nejen špičkové kuchaře a cukráře, ale i kulinářské nadšence na celém světě.

V sortimentu Matfer Bourgeat naleznete vše od kvalitního nádobí, přes různé druhy nástrojů, až po potřeby pro pečení a cukrářské nástroje. Mezi hlavní produktové řady patří "Bourgeat Excellence Cookware", nabízející nerezové nádobí, a "Matfer Black Steel", známá pro pánve z uhlíkové oceli s výbornými vlastnostmi tepelné vodivosti. Společnost rovněž vyniká výrobou profesionálních nástrojů z kompozitního materiálu Exoglass v rámci řady "Matfer Exoglass Utensils".

Matfer Bourgeat je zárukou kvality, dlouhé životnosti a inovace. Jejich produkty jsou vytvářeny s ohledem na náročné požadavky profesionálních kuchyní, s použitím prvotřídních materiálů a pokročilých výrobních technik. Společnost je také známá svým závazkem k udržitelnosti a ekologicky šetrným výrobním procesům.

Napsat recenzi

Metla šlehací nerezová 25 cm, 6 drátů

Metla šlehací nerezová 25 cm, 6 drátů

Nerezová šlehací metla pro dokonalé našlehání omáček a krémů.

Zpráva

send a message