Leštička se sterilizací příborů EAGLE EVO

Doprava zdarma
Sleva! Leštička se sterilizací příborů EAGLE EVO Zobrazit větší

8640293

Nový produkt

Leštička se sterilizací příborů EAGLE EVO je určena pro střední i náročnější gastronomické provozy s kapacitou až do 250 míst a výkonem leštění 5 až 6000 ks příborů za hodinu. Je vybavena novým přehledným elektronickým ovládacím panelem s LCD displejem, který zobrazuje různé provozní fáze během provozního cyklu.

Více informací

Cena s DPH128 490 Kč

Sleva-14 290 Kč

Původně 142 780 Kč s DPH
Cena bez DPH106 190 Kč

Lze koupit i na splátky

0.0
  • Plně automatická stolní leštička příborů TAMAI EAGLE EVO  Nová řada automatických leštiček příborů TAMAI EVOLUTION využívající technologii ACTIVE CONTROL, která umožňuje jednoduše a intuitivně sledovat provozní fáze leštičky příborů přímo z ovládacího panelu.
  • Nový přehledný elektronický ovládací panel je vybaven LCD displejem, který zobrazuje různé provozní fáze během provozního cyklu (např.fázi předehřevu, připravení k provozu, režim STAND-BY, nebo potřebu vyměnit kukuřičný leštící a sušící kukuřičnou náplň). Díky těmto inovacím a již prokázanému vynikajícímu výkonu jsou naše stroje ještě konkurenceschopnější a všestrannější. 
  • Výkon modelu TAMAI EAGLE EVO je cca 5 až 6000 kusů příborů za hodinu. Uvedený model je doporučen pro provozy s kapacitou do 250 míst. Náplň : 4 kg kukuřičné drtě 
  • Automatická leštička příborů TAMAI EAGLE EVO v kompaktním celonerezovém provedení (AISI 304). Model EAGLE je absolutní novinkou v oblasti leštiček příborů.
  • Zařízení je tepelně a zvukově izolováno (opláštění pohlcující zvuk), tím přináší výraznou úsporu energie a zejména snížení hladiny hluku v provozovně. Je vybaveno novou elektronickou deskou EVO, která obsluhu snadno naviguje při ovládání stroje. Snadná obsluha : příbory se umístí do plnícího otvoru v horní zadní části zařízení, následně se samovolně posunou skluzavkou do nerezového vibračního tunelu s leštící náplní (sušená kukuřičná drť), vybaveným výkonným ventilovaným ohřevem (sušení a sterilizace) a vibračním motorem (leštění a posun příborů).
  • Každý kus je perfektně vyleštěný: vysoká teplota udržuje kukuřičné granule stále suché, neporušené a připravené k leštění dalších a dalších kusů příborů. Příbory jsou automaticky vibračním leštícím procesem dopraveny do výstupního otvoru v pravé části čelního panelu, odkud samovolně vypadávají do přiložené přepravky uložené na výsuvné polici.
  • Zařízení může být dále umístěno na pojízdném podstavci umožňující snadnou manipulaci a transport (příplatkově). GARANTOVANÁ TEPLOTA = STÁLÁ KVALITA SUŠENÍ Příbory vkládané do zařízení jsou vlhké a chladné, je proto velice důležité udržovat kukuřičnou drť ve stabilně vysoké teplotě ze tří důvodů: STÁLÉ VÝSLEDKY, DEZINFEKCE a snížení VLHKOSTI  STÁLÉ VÝSLEDKY: Sušicí médium je KUKUŘIČNÁ DRŤ, která se vyznačuje vysokou měrou absorpce vlhkosti a schopností leštit; vysoká teplota zajistí, že kukuřičná drť ani uprostřed lešticího procesu nevychladne a nenabobtná vodou, proto poskytne ty nejlepší výsledky při vysokém výkonu. DEZINFEKCE: probíhá díky vysoké teplotě, přesněji řečeno díky silikonovým topným tělesům, která dosahují teplot 100°C až 130°C. Kukuřičná drť si tak stabilně udržuje teplotu 70 až 73°C, která likviduje patogenní bakterie (potvrzeno laboratorními testy). Snížení VLHKOSTI: Vysoká teplota zabraňuje hromadění vlhkosti uvnitř zařízení, tím chrání kukuřičnou drť před tvorbou žmolků a příbory před stopami po vlhké kukuřici. Prodlužuje životnost kukuřičné náplně.  
  • Příborů : 5 až 6.000 ks/h
  • Pro kapacitu: do 250 míst
  • Ovládání: ACTIVE CONTROL

Parametry:

  • příkon: 0,75 kW
  • rozměry (šxhxv): 660 x 680 x 470 mm
  • provedení: nerezové
  • hmotnost: 82 kg
  • vnitřní napájení: 12 V
  • druh leštící náplně: kukuřičná drť
  • funkce: sušení/leštění/dezinfekce
  • leštící náplň: 4 kg
  • ohřev: ventilovaný
  • ovládání: elektronické + LCD

Napsat recenzi

Leštička se sterilizací příborů EAGLE EVO

Leštička se sterilizací příborů EAGLE EVO

Leštička se sterilizací příborů EAGLE EVO je určena pro střední i náročnější gastronomické provozy s kapacitou až do 250 míst a výkonem leštění 5 až 6000 ks příborů za hodinu. Je vybavena novým přehledným elektronickým ovládacím panelem s LCD displejem, který zobrazuje různé provozní fáze během provozního cyklu.

Zpráva

send a message