Vykrajovač malý javorový list, nerez

Sleva! Vykrajovač malý hvězda, nerez Zobrazit větší

LT-ID1402

Nový produkt

L.TELLIER

Malé nerezové vykrajovátko ve tvaru javorového listu

Více informací

Cena s DPH248 Kč

Sleva-18 Kč

Původně 266 Kč s DPH
Cena bez DPH205 Kč

0.0
  • pro snadné vykrojení ozdobného tvaru
  • nerezové provedení
  • Rozměry: 33x34 mm
  • Materiál: nerez
  • Počet kusů v sadě: 1

L.TELLIER

L.TELLIER

Společnost L.TELLIER, se sídlem ve Francii, je renomovaným výrobcem profesionálního kuchyňského vybavení a nástrojů pro přípravu potravin. S více než stoletou historií v oboru. Společnost se zaměřuje na výrobu kvalitních nástrojů, jako jsou ruční struhadla, odšťavňovače, mixéry a mnoho dalších.

Produkty L.TELLIER jsou známé pro svou precizní konstrukci, odolnost a efektivitu. Jsou navrženy tak, aby vyhovovaly náročným potřebám profesionálních kuchyní a zároveň zjednodušily proces přípravy jídla. Díky těmto vlastnostem si získaly důvěru a respekt kuchařů po celém světě.

Mezi nejznámější produkty patří nerezové a cínované potravinové mlýny, mandolíny Bron Coucke a měděné a cínované formy na pečení od Gobel. Tyto produkty kombinují tradiční francouzské řemeslné dovednosti s moderními inovacemi, což dělá z L.TELLIER nezpochybnitelného lídra v oblasti manuálního kuchyňského vybavení.

S touto širokou škálou kuchyňských nástrojů a vybavení nejvyšší kvality se L.TELLIER stal důvěryhodným partnerem pro profesionály v gastronomickém průmyslu po celém světě. Jejich dlouholeté zkušenosti a odborné znalosti jim umožňují přinášet produkty, které skutečně rozumí potřebám kuchyně.

Napsat recenzi

Vykrajovač malý javorový list, nerez

Vykrajovač malý javorový list, nerez

Malé nerezové vykrajovátko ve tvaru javorového listu

Zpráva

send a message