Zásobník cereálií, 7 litrů, podstavec Třešeň

Doprava zdarma
Sleva! Zásobník cereálií, 7 litrů, podstavec Třešeň Zobrazit větší

ZEP-20600670

Nový produkt

Zepe

Zásobník cereálií, 7 litrů, podstavec Třešeň - prezentační zásobník pro samoobslužný výdej cereálií s copolyesterovou nádobou na dřevěném podstavci

Více informací

Cena s DPH11 362 Kč

Sleva-593 Kč

Původně 11 955 Kč s DPH
Cena bez DPH9 390 Kč

Lze koupit i na splátky

0.0

Parametry:

  • podstavec z tvrdého dřeva v kombinaci s nerezovou 18/10 konstrukcí zaručuje vysokou stabilitu
  • čirá průhledná copolyesterová nádoba objemu 7 ltr. vyrobená bez použití BPA
  • nerezové víko nádoby s leštěným povrchem z oceli 18/10
  • rotační dávkovač pro přesné dávkování cereálií
  • snadno odnímatelné díly pro snadnou údržbu 
  • velmi kvalitní provedení zpracování italského výrobce
  • určeno pro samoobslužný výdej různých druhů cereálií na snídaních v hotelech formou švédských stolů

Zepe

Zepe

Zakotvená v srdci severní Itálie v městě Bressanone, je Zepe symbolem rodinného podnikání, které bylo založeno v roce 1992 Giuseppem Zemou, jeho manželkou Sonjou a synem Alessandrem. Tento tým je duší a srdcem společnosti, která se již od počátku zaměřuje na produkty určené pro pohostinství.

Společnost Zepe je známá svými prvotřídními italskými produkty pro snídaňový bufetový stůl a servisní vozíky. Jejich inovativní a elegantní design zahrnuje širokou škálu předmětů, jako jsou dávkovače džusů a cereálií, displeje, podnosy a stojany, flambované servírované vozíky, pečicí vozíky a gueridon vozíky. Všechny tyto produkty jsou vyrobeny s nejvyšší kvalitou, reflektující tradiční italskou řemeslnou dovednost.

Zepe se může pochlubit širokou sítí globálních distributorů a zákazníků, včetně luxusních hotelů, gurmánských restaurací, předních lodních linek a špičkových cateringových společností. Společnost se snaží dodávat produkty, které jsou nejen vysoce kvalitní, ale také nabízejí vynikající hodnotu.

Zepe ztělesňuje to nejlepší z italského designu a kvality výroby. S více než třemi desetiletími zkušeností a silným závazkem k inovacím, Zepe je společnost, na kterou se mohou spolehnout profesionálové z pohostinství po celém světě pro jejich bufetové a servisní potřeby. Vyberte Zepe - synonymum pro kvalitu a styl.

Napsat recenzi

Zásobník cereálií, 7 litrů, podstavec Třešeň

Zásobník cereálií, 7 litrů, podstavec Třešeň

Zásobník cereálií, 7 litrů, podstavec Třešeň - prezentační zásobník pro samoobslužný výdej cereálií s copolyesterovou nádobou na dřevěném podstavci

Zpráva

send a message