Podstavec RETIGO pro konvektomat 623 ST 623

Doprava zdarma
Podstavec RETIGO pro konvektomat 623 ST 623 Zobrazit větší

HC99-2300

Nový produkt

Retigo

Podstavec nerezový určený pro konvektomaty Retigo ST 623

Více informací

Cena s DPH17 690 Kč
Cena bez DPH14 620 Kč

Lze koupit i na splátky

0.0
  • 8x GN 2/3 a 8x GN 1/3
  • Podstavec nerez
  • Zásuvky pro gastronádoby

Retigo

Retigo

Retigo je uznávaná česká společnost, která od svého založení v roce 1994 zůstává jedním z posledních nezávislých výrobců kombinovaných pecí na světě. Díky své úzké specializaci na trh s kombinovanými parními pecemi se tato firma zaměřuje na vysokou kvalitu a dostupnost svých produktů, což jí umožňuje flexibilně reagovat na potřeby svých zákazníků.

Retigo nabízí široký sortiment produktů, mezi které patří mimo jiné prémiové parní konvektomaty v šesti velikostech a třech typech - Orange Vision, Orange Plus a Blue Line. Konvektomaty řady Vision jsou navrženy tak, aby vyhovovaly specifickým potřebám různých gastro provozů, a jsou vysoce ceněny pro svůj výkon a spolehlivost.

Kromě konvektomatů nabízí Retigo také pekárenské pece Delimaster, banketové systémy a další pomocníky pro vaření a péči o zařízení, jako jsou pekárenské plechy, čisticí prostředky či olejové pistole Vision. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby maximálně podpořily výkon kuchyně a poskytovaly vynikající výsledky.

Retigo klade velký důraz na kvalitu, spolehlivost a energetickou účinnost svých výrobků. Všechna jejich gastronomická zařízení jsou vyrobena z odolných materiálů a jsou snadno ovladatelná a udržovatelná. Společnost také poskytuje servis a podporu zákazníkům po celém světě.

Díky svému odbornému přístupu a výkonným produktům si Retigo získalo respekt a uznání v gastronomickém průmyslu. Jejich vybavení je důvěryhodným partnerem profesionálních kuchařů po celém světě, a pomáhá jim dosahovat vynikajících výsledků při přípravě jídel.

Napsat recenzi

Podstavec RETIGO pro konvektomat 623 ST 623

Podstavec RETIGO pro konvektomat 623 ST 623

Podstavec nerezový určený pro konvektomaty Retigo ST 623

Zpráva

send a message