KitchenAid robot Artisan 5KSM185PSEMS stříbřitě šedá

Doprava zdarma

5KSM185PSEMS

Nový produkt

Kitchen Aid

Skladem - ihned k odběru

Vyjádřením osobnosti každého kuchaře je vytvoření smyslného kulinářského zážitku, který zasahuje všechny smysly, včetně našeho zraku. KitchenAid vnímá své roboty jako kreativní prodloužení rukou kuchaře a díky tomu, že poskytují optimální kontrolu na profesionální úrovni, jsou výsledky stejné, jako by byly vytvořeny ručně. 

Více informací

Cena s DPH20 558 Kč

Sleva-1 232 Kč

Původně 21 790 Kč s DPH
Cena bez DPH16 990 Kč

Lze koupit i na splátky

0.0

Vyjádřením osobnosti každého kuchaře je vytvoření smyslného kulinářského zážitku, který zasahuje všechny smysly, včetně našeho zraku. KitchenAid vnímá své roboty jako kreativní prodloužení rukou kuchaře a díky tomu, že poskytují optimální kontrolu na profesionální úrovni, jsou výsledky stejné, jako by byly vytvořeny ručně. Kuchyňský robot Artisan se sklopnou hlavou poskytuje toto všechno v ikonickém designu.

Robot Artisan 5KSM175PS je vybaven velmi tichým a výkonným 300W motorem s deseti rychlostmi od 58 do 220 ot/min. Přímý pohon konstruován ozubenými koly namísto běžného řemene zabezpečuje vyšší účinnost. 

Roboty KitchenAid pracují na nižších výkonech při různých zátěžových podmínkách než běžné roboty. Důsledkem je pak delší životnost motoru.

Celokovová konstrukce, hmotnost 11,3 kg a protiskluzová gumová podložka robotu zabezpečuje jeho stabilitu a to za jakýchkoliv pracovních podmínek a na každém druhu povrchu. 

Roboty KitchenAid využívají planetárního systému mixování. Činnost robotu je rotační a navíc se rotačně pohybuje jak šlehací metla, tak hnětací hák nebo plochý šlehač a to od středu až po okraj celé mísy. Díky tomu jsou přísady mixovány rychle, stejnoměrně a důkladně.

Do multifunkčního místa robotu lze upevnit širokou škálu volitelného příslušenství, díky kterému můžete s robotem strouhat, krouhat, krájet, lisovat, mlít a ještě mnohem více.

K jeho standardnímu vybavení patří hnětací hák (KSM5THDHSS), plochý šlehač (KSM5THFBSS), šlehací metla (KSM5THWWSS) a nalévací štít (KN1PS - dříve KPS2CL).

Součástí je rovněž nerezová mísa o objemu 4,83 litru (5K5THSBP) a to pro mixování až do hmotnosti 1,2 kg mouky (cca 2,25 kg těsta), dále balení obsahuje mimo jiné i extra 3l nerezovou mísu (KB3SS)

Na tento model se vztahuje 5 let záruky (12 měsíců pro IČ)

Hladký a zaoblený design sklopné hlavy
Elegantní, snadné čištění i použití

Nerezová mísa o objemu 4,8 L
Ke snadné přípravě malého i velkého množství jídla

Bonusové příslušenství KB3SS 
3l nerezová mísa

Přímý pohon
Spolehlivý a výkonný

Celokovová konstrukce
Robustní, stabilní a odolný

Originální planetární mixování
Rychlé a důkladné míchání

Univerzální otvor pro doplňkové příslušenství
Jednoduché použití a víceúčelovost

  • Příkon 300 W 
  • Typ motoru AC (střídavý proud) 
  • Napětí 220-240V / 50-60Hz 
  • Počet otáček 58-220/minuta (rychlost 1-10) 
  • Typ regulace otáček HYBRIDNÍ ELEKTRONIKA 
  • Max. kapacita 1,2 kg mouky 
  • Objem mísy 4,83l 
  • Materiál motorové jednotky KOVOVÝ ODLITEK 
  • Délka kabelu 1,22 m 
  • Rozměry výrobku 362 x 222 x 343 mm 
  • Výška výrobku s otevřenou hlavou 45 cm 
  • Rozměry balení 426 x 289 x 413 mm 
  • Hmotnost výrobku 10,65 kg 
  • Hmotnost balení 12,4 kg

Kitchen Aid

Kitchen Aid

KitchenAid je světoznámým jménem v oblasti kuchyňských spotřebičů, které jsou vysoce ceněny pro svou bezkonkurenční kvalitu, výkon, a styl. Výrobky KitchenAid, které jsou vyrobeny z odolných materiálů jako je nerezová ocel, ztělesňují synonymum pro dlouhodobou odolnost a spolehlivost, zajišťující tak, že vaše kuchyňské spotřebiče vydrží i při nejnáročnějším použití.

Klíčovým znakem produktů KitchenAid je jejich vysoký výkon. Silné motory kuchyňských robotů, například, snadno zvládnou i těžké těsta a hmoty, umožňuje vám přípravu široké škály receptů s maximální efektivitou.

KitchenAid je také známý pro svou mnohostrannost. Kuchyňské roboty lze vybavit řadou příslušenství a přídavných zařízení, které umožňují vykonávat mnoho různých úkolů, čímž se stávají nepostradatelným pomocníkem pro každou domácnost.

Estetický design KitchenAid je dalším z hlavních důvodů, proč je tato značka tak oblíbená. Produkty KitchenAid mají ikonický retro vzhled s hladkými liniemi a jsou dostupné v řadě barevných variant, které mohou vyhovovat jakémukoli vkusu a kuchyňskému interiéru.

KitchenAid také přikládá velký důraz na uživatelskou přívětivost svých produktů. Intuitivní ovládací prvky a funkce usnadňují přípravu jídla a činí produkty KitchenAid nejen funkčními, ale také snadno použitelnými.

Příslušenství

Napsat recenzi

KitchenAid robot Artisan 5KSM185PSEMS stříbřitě šedá

KitchenAid robot Artisan 5KSM185PSEMS stříbřitě šedá

Vyjádřením osobnosti každého kuchaře je vytvoření smyslného kulinářského zážitku, který zasahuje všechny smysly, včetně našeho zraku. KitchenAid vnímá své roboty jako kreativní prodloužení rukou kuchaře a díky tomu, že poskytují optimální kontrolu na profesionální úrovni, jsou výsledky stejné, jako by byly vytvořeny ručně. 

Video

Klikněte na popisek pro načtení videa

Zpráva

send a message