KitchenAid Mixér Profesionál 5KSBC1B0 stříbrná

Doprava zdarma
Sleva! KitchenAid Mixér Profesionál 5KSBC1B0 stříbrná Zobrazit větší

5KSBC1B0ECU

Nový produkt

Kitchen Aid

Držte krok s čím dál více se zvyšujícími nároky na bleskově připravená jídla a nápoje. Nový KitchenAid Mixér pro komerční využití s 24.000 ot./min.  je vyroben z litých kovů a oceli, které jsou odolné vůči běžným škrábancům a odřeninám způsobeným častým používáním. 

Více informací

Cena s DPH20 195 Kč

Sleva-1 095 Kč

Původně 21 290 Kč s DPH
Cena bez DPH16 690 Kč

Lze koupit i na splátky

0.0

Držte krok s čím dál více se zvyšujícími nároky na bleskově připravená jídla a nápoje. Nový KitchenAid Mixér pro komerční využití s 24.000 ot./min.  je vyroben z litých kovů a oceli, které jsou odolné vůči běžným škrábancům a odřeninám způsobeným častým používáním. Pro zlepšení zabezpečení zaměstnanců v kuchyni je šňůra mixéru jasně oranžová, aby byla snadno viditelná. Rovněž je oddělitelná od základny mixéru a umožňuje rychlé vypojení z elektrické sítě.

Inovativní asymetrická čepel KitchenAid je navržena tak, aby s přehledem nasekala tvrdý led a zeleninu a vytvořila tak hladký a nadýchaný nápoj za necelou minutu. Intuitivní ovládání umožňuje šéfkuchařům a barmanům nastavit rychlost a čas, během něhož se mohou věnovat jiným činnostem, zatímco se nápoj připravuje! KitchenAid Mixér pro komerční využití je výkonný stroj, který dokáže držet krok s oblíbenou restaurací či s přehledem zvládne přípravu nápojů a drinků v malé kavárně.

Vlastnosti a výhody

Záruka
Na tento model se vztahuje 1 rok záruky.

Základna z litého kovu
Robustní, stabilní a trvanlivý.

Silný motor s maximálním výkonem 3,5 HP*
Nabírá rychlost a mixuje rychle a snadno tuhé suroviny, jako je zmrazené ovoce a vláknitá zelenina, pro jemnější výsledek.

Jedinečné pěchovadlo s flexi stěrkou
Pro mixování velkých nebo velmi hrubých surovin. Tlačí suroviny zpět do mixovacího víru a otírá okraje nádoby pro rovnoměrné mixování k získání více obsahu z nádoby.

1,78 L nádoba bez obsahu BPA
Mixér je vybeven jednostěnnou nádobou.

Volitelné rychlostí, funkce pulzování a časovač
Přesný ovládací knoflík nabízí souvislou variabilní kontrolu rychlosti i času ke splnění specifických potřeb všech receptů.

Asymetrický nůž z nerezové oceli**
Mixuje ve 4 různých úhlech, aby se suroviny natlačily do mixovacího víru pro jemnější, konzistentní a výjimečné výsledky. 3mm čepel umožňuje mixování velkých a tuhých surovin, jako je celé ovoce a zelenina.

*Při testování aktuálního výkonu mixéru na noži s použitím dynamometru, kdy strojní laboratoře měří mechanický výkon, vyvíjí tento mixér KitchenAid se svým robustním motorem a pokročilou ovládací deskou motoru větší výkon než přední konkurenti.

** Nůž patentovaný ve Spojeném království a v Německu.

  • Motor Motor s maximálním výkonem 3,5 HP
  • Příkon 1800 W
  • Napětí 220-240V / 50-60Hz 
  • Počet otáček 1 000 až 24 000 RPM
  • Rozměry výrobku (v x š x h) 44,9 x 26,7 x 23,1 cm
  • Rozměry balení (v x š x h) 45,2 x 39,7 x 35,1 cm
  • Hmotnost výrobku 9,4 kg
  • Hmotnost balení 9,8 kg
  • Materiál konstrukce Litinový kov
  • Objem nádoby 1,7 L

Kitchen Aid

Kitchen Aid

KitchenAid je světoznámým jménem v oblasti kuchyňských spotřebičů, které jsou vysoce ceněny pro svou bezkonkurenční kvalitu, výkon, a styl. Výrobky KitchenAid, které jsou vyrobeny z odolných materiálů jako je nerezová ocel, ztělesňují synonymum pro dlouhodobou odolnost a spolehlivost, zajišťující tak, že vaše kuchyňské spotřebiče vydrží i při nejnáročnějším použití.

Klíčovým znakem produktů KitchenAid je jejich vysoký výkon. Silné motory kuchyňských robotů, například, snadno zvládnou i těžké těsta a hmoty, umožňuje vám přípravu široké škály receptů s maximální efektivitou.

KitchenAid je také známý pro svou mnohostrannost. Kuchyňské roboty lze vybavit řadou příslušenství a přídavných zařízení, které umožňují vykonávat mnoho různých úkolů, čímž se stávají nepostradatelným pomocníkem pro každou domácnost.

Estetický design KitchenAid je dalším z hlavních důvodů, proč je tato značka tak oblíbená. Produkty KitchenAid mají ikonický retro vzhled s hladkými liniemi a jsou dostupné v řadě barevných variant, které mohou vyhovovat jakémukoli vkusu a kuchyňskému interiéru.

KitchenAid také přikládá velký důraz na uživatelskou přívětivost svých produktů. Intuitivní ovládací prvky a funkce usnadňují přípravu jídla a činí produkty KitchenAid nejen funkčními, ale také snadno použitelnými.

Napsat recenzi

KitchenAid Mixér Profesionál 5KSBC1B0 stříbrná

KitchenAid Mixér Profesionál 5KSBC1B0 stříbrná

Držte krok s čím dál více se zvyšujícími nároky na bleskově připravená jídla a nápoje. Nový KitchenAid Mixér pro komerční využití s 24.000 ot./min.  je vyroben z litých kovů a oceli, které jsou odolné vůči běžným škrábancům a odřeninám způsobeným častým používáním. 

Zpráva

send a message