Nerezové umyvadlo bez přepadu SLUN 17

Doprava zdarma
Sleva! Nerezové umyvadlo bez přepadu SLUN 17 Zobrazit větší

93170

Nový produkt

Sanela

Nerezové umyvadlo bez přepadu SLUN 17, Sanela.

Více informací

Cena s DPH11 072 Kč

Sleva-545 Kč

Původně 11 616 Kč s DPH
Cena bez DPH9 150 Kč

Lze koupit i na splátky

0.0
  • nerezové závěsné umyvadlo
  • bez otvoru pro baterii (možnost jeho zhotovení na objednávku)
  • materiál CrNi 18/10 (AISI-304), tloušťka 1 mm
  • povrch matný
  • montáž: na stěnu

Sanela

Sanela

Jako přední český výrobce v oblasti sanitární elektroniky se Sanela od svého vzniku zaměřuje na uspokojení i těch nejnáročnějších zákazníků. Společnost je známa pro své vysoce kvalitní produkty nové generace, které jsou využívány jak ve veřejném, tak soukromém sektoru.

V sortimentu společnosti Sanela naleznete širokou škálu produktů. Patří mezi ně automatické splachovací jednotky pro pisoár a toaletu, které jsou navrženy tak, aby byly snadno použitelné a spolehlivé. Dále nabízí automatické kohouty pro umyvadla vybavené senzory pro automatické spuštění toku vody.

Kromě těchto hlavních produktů Sanela poskytuje také automatické sprchové ovladače, nerezové umyvadla a dřezy, nerezové pisoáry, pisoárové žlaby a toalety, a mnoho dalšího sanitárního vybavení. Dokonce i mincové, žetonové a RFID stroje pro automatizaci procesů najdete v nabídce této firmy.

Všechny produkty Sanela jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a pro svůj výkon a spolehlivost si získaly důvěru zákazníků po celém světě. Vlastní vývojové oddělení umožňuje firmě rychle reagovat na měnící se požadavky trhu a zákazníků a neustále rozšiřovat svůj sortiment. Sanela také věnuje značnou pozornost novým trendům v oblasti sanitární techniky a přichází s unikátními řešeními.

Jestliže hledáte moderní a spolehlivé sanitární zařízení a vybavení, s produkty Sanela získáte osvědčenou kvalitu a inovativní technologie.

Napsat recenzi

Nerezové umyvadlo bez přepadu SLUN 17

Nerezové umyvadlo bez přepadu SLUN 17

Nerezové umyvadlo bez přepadu SLUN 17, Sanela.

Zpráva

send a message