Nůž na pizzu kolébkový velký ACMZP, do průměru 50cm

Sleva! Nůž na pizzu kolébkový ACTRP, profesionální, +165°C Zobrazit větší

GIM-ACMZP

Nový produkt

GI-METAL

Speciální kolébkový italský nůž na krájení pizzy do průměru až 50 cm

Více informací

Cena s DPH1 960 Kč

Sleva-97 Kč

Původně 2 057 Kč s DPH
Cena bez DPH1 620 Kč

0.0
  • Velký kolébkový nůž pro krájení pizzy do průměru 50 cm
  • 2 plastové modré rukojeti vysoce odolné teplotám a mechanickému poškození
  • Nerezový kolébkový brousitelný nůž
  • Tepelná odolnost rukojeti až do teploty +165°C
  • Rozměry: 530x260 mm
  • Barva: modrá

GI-METAL

GI-METAL

GI-METAL, sídlící v Itálii, je předním dodavatelem nástrojů a vybavení určených pro pekárny, cukrárny a gastronomické provozy na celém světě. Společnost se vyznačuje vysokým důrazem na kvalitu a detail, přičemž produkuje širokou škálu nástrojů, včetně pekařských nožů, těstovin, škrabek a dalšího příslušenství, nezbytného pro tvorbu a prezentaci lahodných pekárenských a cukrářských výrobků.

Jedním z nejdůležitějších a nejprodávanějších produktů GI-METAL jsou lopaty na pizzu. Tyto lopaty jsou vyrobeny z prvotřídních materiálů jako je nerezová ocel, a jsou navrženy tak, aby usnadňovaly přípravu a servírování pizzy. Vyznačují se pevností, odolností a lehkostí, což je činí naprosto nezbytnými pro každého, kdo se zabývá přípravou pizzy na profesionální úrovni.

Vysoká kvalita a design těchto lopat na pizzu přitahuje zákazníky z celého světa. GI-METAL se tedy stal synonymem pro nejvyšší standardy v oblasti pekařských nástrojů, což je podtrženo jejich silnou mezinárodní přítomností.

Díky svému závazku ke kvalitě a inovacím si GI-METAL vybudovala neotřesitelnou mezinárodní reputaci. Přitom zůstává věrná své vize poskytovat produkty, které nejen splňují, ale často i překračují očekávání zákazníků. S GI-METAL mohou pekaři a cukráři po celém světě pracovat s nástroji, které jsou nejen výjimečně odolné a funkční, ale také skvěle reprezentují touhu po dokonalosti, kterou tato společnost sdílí s jejími zákazníky.

Napsat recenzi

Nůž na pizzu kolébkový velký ACMZP, do průměru 50cm

Nůž na pizzu kolébkový velký ACMZP, do průměru 50cm

Speciální kolébkový italský nůž na krájení pizzy do průměru až 50 cm

Zpráva

send a message